telecomunit mobiele accesoires groothandel

Telecom Unit

Telecom Unit

opdrachtgever: Site by site (loondienst)ontwerper: Hellopixelsbouwer: Sjerp van Woudendatum: 15 februari 2016site: Telecom Unit

Telecomunit.nl is een alles-er-op-en-er-aan B2B webshop. Werkelijk, bedenk een functionaliteit en het zit in telecomunit. Ik daag je uit. Bekijk hiernaast een video over de merites van Prestashop.

De Telecom Unit is de digitale tak van de telecombenodigdhedengroothandel van Rose Accessories. Vanaf niets stampten ze een winkel in Beverwijk uit de grond en wilden digitaal ook stevig vertegenwoordigd zijn. Sitebysite, die de opdracht kreeg en waar ik werkte, is gespecialiseerd in de webwinkel software Prestashop. Een uitzonderlijk uitgebreid en complex systeem. Een indrukwekkend stukje techniek dat ik speciaal voor dit project ontwikkelde was het ‘ajax categorie filter’. Het aangeleverde filter van Prestashop zelfde rammelde. Prestashop accepteerde dat, de klant niet. Vanwege de getraptheid van categorieen en (destijds) cross-browser verschillen in de History-API leverde dit bijzondere complexiteiten op. Bekijk de video in de gallerij voor een overzicht van wat dit systeem oa kan!

Kijken kijken niet kopen?

Natuurlijk!
Maar waarom stuur je niet je idee naar me op? info@sjerpbouwtsites.nl is mijn adres. Misschien kan ik je wel een uitstekend aanbod doen.
Kan je niet wachten? 06 165 41 143.

Naar Portfolio