sylvi lane jazz zangeres hoofddorp

Sylvi Lane

Sylvi Lane

opdrachtgever: Sylvi Laneontwerper: Hellopixelsbouwer: Sjerp van Wouden (loondienst bij Sitebysitedatum: 19 augustus 2016site: Sylvi Lane

Veel programmeurs schrikken terug van ‘de standaard WordPress’. De goedkoop uitgevoerde ‘productiewerk’ website. Ik vind het altijd een mooie uitdaging. Sylvilane.nl is zo’n standaard WordPress, goedkoop uitgevoerd, geheel handwerk; nadruk op snelheid, eenvoud in het beheren en strakke layout.

Door gebruik te maken van technieken die ik en passant met mijn vele WordPressen onder de knie heb gekregen kan ook een ‘goedkope’ WordPress technisch van hoog niveau worden. Zo heeft sylvilane.nl de mogelijkheid om ‘art-direction’ te doen in de ‘responsive images’. Dat wilt zeggen dat de uitgelichte afbeelding voor varia schermbreedtes (desktop, tablet en mobiel) apart is in te stellen. Afbeeldingen zijn ook na te bewerken met kleurlagen die via varia uit Photoshop bekende filters met de uitgelichte afbeelding kunnen interacteren. De site bevat gizmo’s om de media van Sylvi Lane, zoals youtube, soundcloud en foto’s te kunnen verwerken. Kortom, een op maat gesneden hoogwaardig product voor de kleine portemonnee.

Wil je ook een toffe website?
Ga naar Indrukwekkend en zeg dat je met Sjerp een app wilt maken.
Als je niet weet wat er dan allemaal kan, verzinnen we wel wat leuks 🙂

Naar Portfolio