socialisme.nu internationale socialisten

Socialisme.nu

Socialisme.nu

opdrachtgever: Internationale Socialistenontwerper: Sjerp bouwt sitesbouwer: Sjerp bouwt sitesdatum: 13 oktober 2017site: Socialisme.nu

Socialisme.nu is de site van de activistische politieke organisate de Internationale Socialisten. Ik gaf hen daarom èn een uitgebreide nieuwssite èn een gereedschap om mee te organiseren. Alles van ontwerp tot hosting doe ik in dit project.

Onderdelen

uitgebreid nieuws/blog.
uitgebreide agenda
varia conversie
multimediaoplossingen
eigen widgets
2006-wordpress compatibilisering
toegankelijkheidsfuncties
eigen kaartsysteem
onderlinge integratie nieuws – agenda

Beschrijving

Dit is de beste linkse site van Nederland. Bewust is het ontwerp minimalistisch gehouden. De site bevat veel grote en kleine tekenen van liefde (volledig gratis project). Zo herkent de fotobeschrijving van de uitgelichte afbeelding of het deel van de afbeelding waar het overheen hangt donker of licht is en past zijn achtergrondkleur en tekstkleur daarop aan. Mooi zijn ook de toegankelijkheidsinstellingen om bijvoorbeeld een voor stevig dyslectische mensen begrijpelijk lettertype in te stellen. Varia conversieopties zorgen zodat bezoekers niet ‘doodlopen’ aan het eind van een bericht maar doorgeleid worden naar demonstraties, bijeenkomsten, doneren, een krantabonnement, enzoverder. De agendafunctionaliteit is voortreffelijk, bied een doorzoekbaar heden en verleden en integreerd bijvoorbeeld met de varia online agenda’s. Dit is een site om een organisatie mee op te bouwen.

 

Wil je ook een toffe website?
Ga naar Indrukwekkend en zeg dat je met Sjerp een app wilt maken.
Als je niet weet wat er dan allemaal kan, verzinnen we wel wat leuks 🙂

Naar Portfolio