Kaartenspel.js

ontwerper: Sjerp bouwt sitesbouwer: Sjerp bouwt sitesdatum: 18 juni 2016site: Kaartenspel.js

Kaartenspel.js deelt ‘kaarten’ in spiraalvorm op een veld. Het concept is mijn uitvinding. De keuze voor de spiraalvorm vereist een hoge mate van complexiteit, wat kaartenspel.js plaatst in een rijtje met bekenden als jQuery Masonry. Het is gebouwd in pure Javascript zodat het niet afhankelijk is van externe bibliotheken als jQuery; daarmee is het ook sneller.

Dit systeem dankt zijn bestaan aan een uit de hand gelope avondje ‘lekker rommelen’ aan code. De moeilijkheden intrigeerden me mateloos: ik kon niet meer ophouden. Hoe weet het systeem of de volgende kaart ‘rechtdoor’ of ‘rechtsaf’ moet? Hoe weet je hoe hoog en breed de verzameling is? Hoe verzorg je een animatie die ‘delen’ nadoet? Welke willekeurigheid is nodig? Hoe weet ik welke tegel optisch rechts van de huidige tegel staat? Het ging maar door. In mijn programmeertrip besloot ik, na het werkend functioneel te hebben geprogrammeerd, het ook OOP & MVC te maken. Mijn vriendin had me al lang daarvoor voor gek verklaard. Een vakmalloot mag je mij wel noemen.

Kijken kijken niet kopen?

Natuurlijk!
Maar waarom stuur je niet je idee naar me op? info@sjerpbouwtsites.nl is mijn adres. Misschien kan ik je wel een uitstekend aanbod doen.
Kan je niet wachten? 06 165 41 143.

Naar Portfolio