distilleerderij van wees de ooievaar wordpress

Van Wees

Van Wees

opdrachtgever: Distilleerderij van Weesontwerper: Distilleerderij van Weesbouwer: Sjerp van Wouden in loondienst van Sitebysitedatum: 2 mei 2016site: Van Wees

Van Wees – De Ooievaar is een standaard WordPress. Uitstekend! Voorpagina’tje, categoriepagina’s, detailpagina’s, template’jes, overzichtspagina’s met filtertjes op dranksoorten en recepten. Dit zijn de veel-waar-voor-je geld-sites voor MKB’ers.

Soms heb je een project te pakken waar je met heel veel plezier aan werkt. Tijdens het bouwen van Distilleerderij De Ooievaar mocht ik zwelgen in mijn eigen Amsterdams chauvisme. Dit project was het laatste wat ik in loondienst van van Sitebysite heb gebouwd, en de afronding is dan ook na mijn uit dienst treden gedaan door een oud-collega.

Deze site kent drie hoogtepunten voor mij: een zelfgebouwde carousel, zoals die te zien in op de homepagina. Dit is zo’n stukje code dat ik van project naar project meeneem en iedere keer wat verbeter; hier draait de eerste versie. Latere versies hebben ook een diepte-effect. Verder kent het assortiment een fraai zelfgebouwd productfiltersysteem, dat werkt met twee taxonomieën en een zoekfunctionaliteit.

Het eenvoudig beheerbaar maken van een site is een ondergewaardeerd onderdeel maar voor mij zeer belangrijk. Bij De Ooievaar zijn pagina’s en producten op eenvoudige wijze aan elkaar te knopen. Dat is de kracht van WordPress: met enige kennis van zaken is hier een zeer eenvoudig te beheren systeem van hoog technisch niveau te maken.

Wil je ook een toffe website?
Ga naar Indrukwekkend en zeg dat je met Sjerp een app wilt maken.
Als je niet weet wat er dan allemaal kan, verzinnen we wel wat leuks 🙂

Naar Portfolio