Andrii Goniukov

Andrii Goniukov

Andrii Goniukov

opdrachtgever: TACT International Art Managementontwerper: Sjerp van Woudenbouwer: TACT International Art Managementdatum: 10 juni 2016

Dit was mijn eerste betaalde ontwerpopdracht! Artiestensite met concertdata, nieuws, tekstpagina’s, multimediapagina’s, contact.

Tact International Art Management is een internationaal managementbureau van met name Russische artiesten in de klassieke muziek. In hun site verdwijnen de artiesten echter in de massa. De artiesten werd daarom een individuele site aangeboden, te beginnen met de baszanger Andrii Goniukov. Het was een hardstikke leuke opdracht om te maken, het beviel me wel, dat ontwerpen. Beetje spelen met lettergroottes en diktes, lijntjes en vlakken. Speels toeval was dat ik wel hou van deze muziek en Goniukov tijdens het maken optrad in de internationaal gerenommeerde Amsterdamse Opera. In deze opdracht is mijn typische stijl reeds aanwezig. In een oogopslag zijn de hoofdpunten duidelijk, het ontwerp is ritmisch en gebruikt stevige kleuren.

Gek genoeg heb ik op wat rare smoezen nooit meer iets gehoord na het opleveren van dit ontwerp. “Het moest nog even langs Moskou”. Daar is het blijven hangen blijkbaar. Een betaalde factuur en waardevolle ervaring hield ik er wel aan over.

Wil je ook een toffe website?
Ga naar Indrukwekkend en zeg dat je met Sjerp een app wilt maken.
Als je niet weet wat er dan allemaal kan, verzinnen we wel wat leuks 🙂

Naar Portfolio